Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOODEXPO 2023 είχαμε τη χαρά να μας επισκεφτεί στο περίπτερό μας η κα Μπαλαφούτη Γιάννα, Δημιουργός προϊόντων – Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας, όπου δοκίμασε τα ρεβίθια ποικιλίας “Αμοργός” που καλλιεργούμε στο συνεταιρισμό μας και έγραψε για αυτά στο OliveMagazine. Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτή την αναφορά και σας παραθέτουμε παρακάτω το πολύ ενδιαφέρον άρθρο που έγραψε.
Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο ακολουθείστε το σύνδεσμο https://www.olivemagazine.gr/proionta/10-idiaitera-ospria-apo-kathe-gonia-tis-elladas-mavra-revithia-mov-elefantes-rovitsa-kai-katsouni/